Cila nga xhel ndihmon për stomatit shpejtTrëndafil është një sëmundje të rëndë të shoqëruara me inflamacion të mukozës të gojës. Në shenjë e parë e stomatiti duhet të fillojë trajtimin në mënyrë që të mos përballen me pasojat e pakëndshme të tilla si humbja e dhëmbëve.Sot, shumë kompani farmaceutike të prodhojnë drogë për të ndihmuar kuruar sëmundjen. Një nga më të efektshme dhe universale në mesin e tyre është xhel nga stomatiti, i quajtur "Holysal." Avantazhi i padyshimtë e tij është se ai është i përshtatshëm jo vetëm për të rriturit, por edhe fëmijët.


Shkaqet stomatiti ka kaq shumë (alergji, virus, sistem imunitar të dobët, etj). Sepse "Holysal" ka anti-inflamator dhe efekti antipiretik, ajo mund të përdoret për të lehtësuar simptomat e disa sëmundjeve (plagë trëndafil në këtë rast nuk është përjashtim).

Nëse keni ndonjë shenja të stomatiti nuk duhet të angazhohen në vetë, sidomos për fëmijët e vegjël. Pavarësisht efikasitetin e lartë të xhel ne trajtimin e inflamacionit të gojës ajo ka një numër të efekteve anësore. Për të shmangur nevojën për të kontaktuar pediatrin e tyre, i cili do të përcaktojë dozën dhe kohëzgjatjen e përdorimit të saj.

Sepse xhel nga stomatiti "Holysal" ka një shije pak të ëmbël dhe nuk ka erë, fëmijët në heshtje të tolerojë përdorimin e saj. Pas aplikimit xhel për zonat e prekura, ai fillon të veprojë pas disa minutash.

Në mënyrë tipike, pas aplikimit të xhel duhet të marrë disa ditë, pas së cilës ju mund të kthehet në dietë të zakonshme. Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se ju nuk mund të përdorni "Holysal" dhe droga antipiretik në të njëjtën kohë si xhel do të rrisë efektin e tyre.
Për efekt maksimal duhet të përdoren në mënyrë rigoroze nga udhëzimet xhel. Mos shpifjeve mishrat në therur të vogël, pasi kjo vetëm do të çojë në efekte negative. Plagë në gojë duhet të trajtohen 3 herë / ditë, kjo mund të bëhet si një ushqim, dhe pas saj. Trajtimi duhet të kryhet ose një shtupë pambuku apo gisht të pastër. Menjëherë pas aplikimit mund të djegur, i cili është një çift i sekondave.

Doza për të rriturit është 1 cm xhel për fëmijët dy herë më pak, që është 05 cm. Në rast se një stomatiti sëmurë fëmijës, rekomandohet të xhel për rreth 30 minuta përpara se të hahet. Gjatë kësaj periudhe, dhimbje dhe të bëjë atë fëmijë styhnuty mund të hani. Drogës duhet të ndërpritet sa më shpejt që ulcerat do të shërohet.