Çfarë një mënyrë për të parashikuar seksin e një fëmije


Për të gjithë prindërit e ardhshëm është jashtëzakonisht interesante të dini (sidomos 6 javëve të para, kur gjinia e foshnjës nuk është formuar ende), i cili do të jetë djalë apo vajzë të tyre. Në disa raste madje edhe preferencat personale shtyjnë seksit të fëmijës. Dhe për shkak të healers dhe mjekët kanë zhvilluar një numër të aksiomat dhe besimeve, mënyrë për të parashikojnë seksin e një fëmije. Kjo dhe diskutuar në artikullin e ardhshëm.
Kur çiftet të lumtur të mësojnë lajmin në lidhje me lindjen e menjëhershme e një anëtari tjetër të familjes, ajo bëhet shumë interesante: kush, djalë apo vajzë? Dhe për momentin, ultratinguj makinë nuk tregon seksin e një fëmije. Dhe kjo është e drejtë, sepse embrioni vetëm 6-8 javë fillon formimin e seksit.Çfarë ndikon në gjininë e foshnjës?
Sex fëmijë kromozome X dhe Y. Nëse përcaktohet X vajzë kromozom është i lindur, Y - djalë. Ajo gjithashtu është se të njëjtën kombinim XY, dhe pastaj, në fakt, nuk mund menjëherë të diagnostikojnë që është duke pritur për nëntë muaj. Sigurisht, kombinimi i parë i kromozomeve XY tregon djalin, por në disa rrethana në kromozomin Y mund të rritet një nga këmbët më të ulët. Dhe pastaj të fillojnë të dalin në femra riprodhues llojin e sistemit. Kushtet për ndryshime kromozomeve mund të jetë çdo stresi si kuptim të keq (mungesa e mbështetjes nga burri i saj, konfliktet e shpeshta me të tjerët), dhe një e mirë (dhe të ndryshimeve klimatike).


Prindërit të cilët planifikojnë për të çuar përpara fëmijës ende mund të sjellë kontribute për zhvillimin e karakteristikave seksuale foshnje e palindur. Megjithatë, të gjitha këto metoda dhe teknika nuk janë provuar nga shkencëtarët. Edhe pse shumë prindër ashpër argumentojnë se "është ky" dhe mënyrën se si ajo ndihmoi atyre krijoj një djalë.
Fertilizimi ndodh në këtë mënyrë: një numër i madh i spermës të vogël depërtuar sistemin riprodhues të femrës, dhe ai që arrin vezë e parë, dhe do të jetë vendimtar në divergjenca seksual të fëmijës. Spermës X-lidhur (duke treguar lindjen e vajzave) janë duke lëvizur spermës ngadalshme me një Y-kromozom, dhe kanë një mbijetesën më të zgjatur. Me këtë funksion ju mund të them se të krijoj një vajzë ende më shumë probabilitet se djemtë. Bazuar në këto fakte biologjike, mjekët konfirmuan metodën e mëposhtme të konceptues një djalë. Ajo është mjaft e thjeshtë, një grua duhet vetëm të dini saktësisht ditën e ovulacionit në media Y-kromozom arritur të marrë në qëllimin e synuar.


Siç u përmend më lart, ka edhe shenja, të cilat mund të parashikojnë seksit e një fëmije. Për shembull, disa besojnë se në qoftë se një grua do të veshin rroba të krijoj njeriun, djalë. Ose, nëse merret para ushqime konceptim si meshkujt, ajo është edhe më e iyazytsirno djalë ditëlindjen. Në "mashkull" Related produkteve - ushqim deti, mish të çdo lloji, domate, tranguj dhe të tjerët. Në "Femrat" Related produkteve - miell, e ëmbël, qumësht, dhe perimet jeshile të tilla si spinaq, marule, lakër, etj


Natyrisht, me të gjitha zgjidhjet e propozuara, më i besuar është ajo që miratoi mjekët. Por për shkak të faktorëve gjenetik dhe karakteristikat e tjera të organizmave të prindërve mund të jetë kthesë krejtësisht të papritur të ngjarjeve. Në mënyrë të qartë, pozicioni i gabuar i prindërve të cilët vetëm duan një djalë. Mos harroni atë vajzë ditëlindjen - është dhurata i njejti Perëndi, ashtu si ditëlindjen djalë.