Cilat janë pilula për nauze dhe të vjella janë më efektive



Të përzier është një kusht i veçantë i trupit shfaqet vetëm kur truri merr pulses përkatëse. Në rast se ky sinjal ka një karakter të veçantë, personi ka refleksin gag, e cila ndodh si rezultat i lëshimit të traktit digjestiv nga ushqimi ose mukusit. Nëse pulses transmetohen në formë të qendrave kryesore të raporteve të dobëta, pacienti mund të ndjehen vetëm parehati pa annexations.



Deri më sot ka pilula krejtësisht të ndryshme për nauze dhe vjellje që janë në gjendje për të shtypur sinjalet e mësipërme, duke shkaktuar këtë problem menjëherë Retreats. Megjithatë, duhet të theksohet se jo çdo të drogës mund të ndihmojë me nauze, si në shumicën e rasteve sëmundja është tani vetëm një simptomë e një sëmundje të brendshme. Në këtë drejtim, manifestim i rregullt i simptomave të tilla duhet të konsultoheni me një mjek, dhe pastaj të përdorë medikamente.


Në praktikë, pllakat më efektive dhe të përballueshme për të përzier dhe të vjella janë emra të tillë si Aeron, Validol dhe Anestezin.

Aeron. Menjëherë pas aplikimit këtë ilaç ndikon substanca biologjikisht aktive në trupin e njeriut, i cili menjëherë ndihmon attenuation siklet. Edhe pse ia vlen të përmendet se produkti paraqitur ka një numër mjaft të madh të contraindications dhe efektet anësore. Në këtë drejtim, ajo duhet të përdoret me kujdes dhe në mënyrë rigoroze sipas udhëzimeve.
Validol. Siç e dini, kjo është një drogë shumë e popullarizuar në bazë të mente. Është ky fakt siguron që të përzier të pakëndshme ose të vjella refleks thirrje për të ndaluar pothuajse menjëherë pas resorption e saj të plotë. Përveç kësaj, validol jo vetëm që mund të eliminojë sulmet e mësipërme, por edhe të qetë në mënyrë të konsiderueshme sistemin nervor. Në tableta të tilla është praktikisht ka contraindications dhe nuk ka efekte anësore.


Anestezin. Mjet i paraqitur përfshin substancat anestezion e mëposhtme që lehtë mund të ngadalësojë çdo impulset nervore. Në këtë aspekt, ajo mund të përdoret si një ilaç kundër të përzier dhe si një drogë që ndalon refleks vjella. Pllakat benzocaine zbatohen vetëm me gojë tri herë në ditë. Duhet të theksohet se droga të tilla mund të shkaktojë një person disa reaksione alergjike, kështu që duhet të përdoren në mënyrë rigoroze sipas udhëzimeve.