Procedurat e dobishme ose të dëmshme douching


Pothuajse të gjitha femrat e dinë se një syringing procedurë - Zgjidhjet larje të drogave të ndryshme vaginës. Dëgjuar për të gjithë, të aplikojnë atë më, por këtu është se si për të bërë atë të drejtë dhe të bëjë gjëra shumë nga kjo procedurë: dobi ose dëm, deri më sot pak. Dhe të dinë se është e vlefshme të paktën për të gjitha qëllimet e mira nuk e dëmtojnë trupin e tyre, sidomos në një zonë të tillë të ngushtë për të cilat përdoret kjo procedurë.
Në mënyrë tipike, douching emëruar gratë në ato momente të pakëndshme kur vaginës, mitrës ose shtojca e saj vendin e proceseve të ndryshme inflamatore. Disa gra aktive përdorin douching si një lloj kontracepsioni kur sperma është larguar nga vagina me kullimin e saj dhe ndikimit në zgjidhje shkatërrimin e saj të barnave të caktuara. Prandaj, ju duhet të kuptoni, procedura të dobishme ose të dëmshme douching dhe kur ato duhet të përdoren dhe kur ajo është e padëshirueshme.Të gjitha gratë për veten e tyre duhet të kuptojnë një gjë të thjeshtë se trupi i tyre, duke përfshirë në zonën gjenitale, nuk është një ndyrë të veçantë. Ashtu si organe të tjera, të tilla si gojë, sy apo fyt, vagina vetvete nuk kërkon vëmendje të tillë, si duket për shumë. Zgavër të saj është i mbuluar nga një mukozën që sekreton një sekret të veçantë, shumë njerëz e dinë se në zonën gjenitale ka microflora e vet, shkelja e të cilat vetëm mund të jetë shkaku i shumë problemeve, një numër i konsiderueshëm i sëmundjeve femra. Shumë prej ndarjes që ndodhin në zonën gjenitale të femrave është e padëmshme, normale, pyesin pse kjo e dobishme ose të dëmshme për gratë douching procedurat duhet të kuptojnë, dhe çfarë qëllimi ata kanë përdorur në të vërtetë?


Ju duhet të mbani mend se douching nuk duhet të mbahen kur:
Së pari, nuk ka inflamacion të rëndë në zonën gjenitale, për shembull si adnexitis akute, pelvioperitonit, metroэndometryt, parametrit etj;
Së dyti, ne duhet të kryejë procedurën në shtatzëni dhe gjatë menstruacioneve;
Së treti, procedura është e kundërindikuar douching pas abortit ose lindjes së fëmijës, në javën e parë.
Tepër ujitje të shpeshta mund të rritet në masë të madhe rrezikun e një reaksion alergjik, ata mund të irritojë rëndë indet vaginale, dhe lani vaj, natyrshëm për këtë vend intime. Për shkak të douching shpeshta mund të ndryshojë aciditetin normale, të cilat mund të shkatërrojnë florën ekzistuese


Shumë gra janë të habitur se gjinekologë nuk e rekomandojmë kryer shumë larg nga kjo. Sipas shumë, aq më shumë ka një "larje" zonë intime, aq më mirë, megjithatë, kjo nuk e bën. Për më tepër, gratë që u largua 40-vjeçare procedurë moment historik douching nuk rekomandohet në të gjitha, ashtu siç lehtë mund të shkaktojë iritim dhe forcuar tashmë ndodh thatësi.

Duke folur mbi këtë temë, douching të dobishme ose të dëmshme, ne nuk mund të injorojmë fondet shumë që përdoren më shpesh për këtë. Depot kryesisht ndahen në ato që përmbajnë drogë apo nuk përmbajnë. Ilaçet mund të shërbejnë qëllimeve të ndryshme, më shpesh këto mjete janë përdorur për të lehtësuar acarim dhe kruarje. Këto aksione për ujitje, të cilat nuk përmbajnë drogat që përdoren kryesisht në higjienë dhe nganjëherë për qëllime kozmetike. Në mënyrë që për një qëllim të caktuar të ndryshojë aciditetin e mesme përdorur automjetet të cilat krijojnë më shumë acid, apo anasjelltas, më shumë alkaline. Si mikroorganizmave të dobishme në këtë fushë më të shpejtë në zhvillim dhe riprodhuar në një mjedis të caktuar, veprime të tilla mund në raste të caktuara të jenë kuptim praktik. Megjithatë, vihet re se përdorimi shumë i shpeshtë i këtyre fondeve podschelachyvayuschyh apo podkyslyayuschyh mund të shkaktojë efekt të kundërt, apo ajo nuk kërkon që varësia ndaj tyre pengon trupin për të rregulluar ekuilibrin acid-alkaline. Në këtë aspekt, është e qartë se zgjidhja e këtyre mjeteve të jetë herë kur ajo është me të vërtetë e nevojshme.


Çfarë zgjidhje janë të dobishme ose të dëmshme për ujitje? Për manipulim higjienike mjaft përshtatshme ekstrakt kamomil, e cila është përgatitur mjaft lehtë. Kjo duhet të marrë lule kamomil në sasi prej një lugë gjelle krijoj një filxhan me ujë të valë, pastaj mbush per 20 minuta. Kjo do të thotë, në thelb të padëmshme, ajo mund të përdoret në mënyrë të vazhdueshme, nuk mund të thuhet, për shembull, rreth një milje dhe marhantsivtsi, përdorimi i shpeshtë i cili është në gjendje të mbajë Mukoza tepërt vaginale.

Në përgjithësi, receta për përgatitjen e zgjidhjeve të posaçme për douching shumë, shumë ilaçe me bazë bimore, në lidhje me ilaçet tradicionale, mund të përdoret në trajtimin e sëmundjeve të tilla si infeksion maja, erozioni, inflamacion dhe disa më shumë.


Mjekët këshillojnë para se të fillojë e tyre në mënyrë aktive të zbatohen këto procedura veçanërisht për ju duke përdorur ilaçe të reja (madje bimor) duhet të konsultoheni me një gjinekolog. Kjo do të parandaluar probleme të panevojshme për shkak të zbatimit të gabuar të procedurës në thelb të rëndësishme dhe të dobishme. Çdo gjinekolog u përgjigj se çdo gjë duhet të trajtohen inteligjente dhe me kujdes. Si me çdo procedurë mjekësore, ujitjes mund të jenë të dobishme ose të dëmshme.