Përfitimet dhe aplikimi Amaranth naftës


Amaranth - lartësia e bimëve dhe ngjan misri me lule ngjyrë vjollcë. Fara lulekuqe kokrra lule të vogla. Një rrjedhin mund të gjendet deri në pesëqind mijë e këtyre farërave. Nga ato prodhuese të naftës, të zhytur të gjitha të mirat e bimëve dhe është përdorur gjerësisht për qëllime mjekësore. Më shumë përfitime dhe përdorimi i naftës Amaranth konsiderohen më tej.
Get produkt nga të ftohtë shtypur fara të bimëve që përmbajnë së paku dhjetë për qind të naftës.
Cilësia shërimin e produktit për shkak të përbërjes së saj unike. Përbërësit kryesore përfshijnë squalene naftës, acide yndyrore (oleik, palmitik, linolenic, arachidonic), carotenoids, phytosterols, vitamina dhe minerale.



Vlera e naftës është në përmbajtjen e acideve yndyrore polyunsaturated, duke përfshirë linoleic meriton vëmendje të veçantë. Kjo ndihmon për të normalizuar procesin e metabolizmit yndyrë në trup, forcimin e veprimtarisë imunitar për të përmirësuar gjendjen e lëkurës. Acidet janë të përfshirë në nervor, endokrin, ndihmon tretjen e ushqimit dhe të sistemit riprodhues. Një tjetër tipar i rëndësishëm është detoxification acid dhe elemente të tjera të dëmshme.
Përfitimet e naftës Amaranth është prania e vitaminës E dhe squalene, të cilat kanë veti të forta antioxidant. Squalene privon trupin e carcinogens, pengon zhvillimin e tumorit, promovon pasurimin e oksigjenit e qelizave dhe indeve. Ky komponent i konsumit të naftës rrit rezistencën ndaj sëmundjeve dhe rrezatimit.


Përdorimi i naftës për shkak të përmbajtjes së vitaminës E mund të zvogëlojë nivelet e kolesterolit, forcimin e sistemit imunitar, të normalizuar funksionimin e enëve të gjakut. Përdorimi sistematik i naftës ndihmon për të parandaluar formimin e mpiksjen e gjakut dhe të çojë në presion normal. Vitamina E është i përfshirë ka një efekt pozitiv në të gjitha sistemet e trupit, duke përfshirë riprodhuese.
Prania e fitosteroleve në vaj ka atribuohet anti-inflamator, antimikrobial, efektin e saj imunostimulues. Këto substanca të ndihmojë sekretohet e kolesterolit dhe për të parandaluar shfaqjen e diabetit.


Prania e vitaminës A në konsumin e naftës e bën të dobishme për zhvillimin e kockave, smalt dhëmb. Kjo substancë është e përfshirë në prodhimin e kolagjenit dhe keratin, e nevojshme për formimin e lëkurës, pjatë gozhdë dhe flokët.
Përfitimet e naftës Amaranth qëndron në aftësinë e saj për të përmirësuar asimilimin e kalciumit dhe fosforit për shkak të pranisë së vitaminës D. Ajo gjithashtu parandalon formimin e sëmundjeve endokrine, kardiovaskulare dhe të lëkurës.

Aplikimi naftës Amaranth
Është e rekomanduar për të marrë në ushqim Amaranth njerëz të naftës që kanë probleme me sistemin endokrin. Mbështetja mjet nivelit të sheqerit në gjak të qëndrueshme dhe të përfshirë në prodhimin e acidit biliare.


Kam gjetur përdorimin e saj në produkt dietetike. Ndryshe nga vajrat e tjera bimore Amaranth ka tretshmërinë më të mirë. Plus ajo lejon përdorimin shpëtoj trupin e kripëra metalike dhe stabilizimin e stomak.
Vetëm një lugë e naftës në ditë mund të sigurojë të gjitha nevojat e përditshme të elementeve të rëndësishme në trup. Veçanërisht e rëndësishme është prania e hekurit në produkt, është i përfshirë në gjak, për të shmangur anemi.

Naftës janë aplikuar në luftën kundër sëmundjeve orale: kariesit të dhëmbëve, sëmundjet periodontale dhe fluksi. Gargling Daily pak më shumë se tre minuta mund të përmirësojë në mënyrë të konsiderueshme. Prona antiseptik lejohet të përdorni vaj për lehtësimin dhimbje të fytit me një të ftohtë.

Prania e naftës Squalene ka atribuohet aftësinë për të përshpejtuar shërimin e shkurtime, plagët dhe djegiet.

Aplikimi naftës Amaranth në kozmetikë
Produkti ka një efekt pozitiv jo vetëm në organet e brendshme dhe sistemeve, por edhe në lëkurë:
- reheneryruyuschemu pronat naftës detyruar nga prania e vitaminës E dhe squalene;
- aplikuar me sukses për bukurinë lëkurë të pjekur dhe të butë, duke përmirësuar ton dhe saturates saj ushqyesve;
- Efekti hidratues lejon përdorimin e naftës për lëkurë të thatë dhe të thatë;

- ideale me shkurtime, lëkurë dhe herpes.