Përfitimet e notit në luftën kundër trashje


Është e pamundur të mbivlerësohet përfitimet e ushtrimit për shëndetin. Veçanërisht e madhe kur ka një mundësi për të bërë atë që ju dhe të përshtatshme për sport, e cila është e dobishme për formën dhe gjendjen e përgjithshme fizike. Dikush preferon trajnimin në palestër, dikush si vraponte për sport në ajër të pastër dhe të disa klasave të zgjedhur më të rënda, të tilla si basketboll. Nëse ju pëlqen të notosh dhe valle - kjo është tipe ideale aerobic të ngarkesave për ju. Për çdo përfitimet e njohura të notit në luftën kundër peshë të tepërt. Angazhohen doni dhe humbin peshë.


Është e mahnitshme se çfarë e mirë qëndron në këtë sport në dukje të thjeshtë. Not ndihmon në përmirësimin e trupit dhe në mënyrë efektive në luftën kundër peshë të tepërt. Ky aktivitet zhvillohet durim, fleksibilitet, rrit efikasitetin. Ky sport mund të quhet më i butë, sepse mundësia e lëndimit ishte i kënaqur. Njeriu masiv në ujë zvogëlon dhjetë herë, dhe aftësinë për të qëndruar në det, i cili shtrihet në njeri nga lindja, ndihmon për të shmangur sulmet. Swimming mund të jenë të angazhuar absolutisht të gjithë, madje edhe ata që kurrë nuk i angazhuar në sport. Për më tepër, kjo klasë është e përkryer për ata njerëz që janë të kundërindikuar ngarkesë të energjisë, e cila është një sëmundje e nyjeve, si dhe gratë shtatzëna.


Swimming po bëhet gati të punësimit, si puna e përfshirë pothuajse të gjitha muskujt e trupit. Aty qëndron përfitimi i notit. Ajo trajnon armëve, muskujt e barkut, kofshët, këmbët dhe mollaqe. Në stresit në muskujt, not ndikon joints, forcimin e tyre, duke i bërë ata më fleksibël, sidomos në qafë, armëve dhe kofshët.

Kjo i referohet llojeve aerobe sport e ngarkesave, si për të parë tre minuta e ushtrimit të është maksimal marrjen e oksigjenit nga muskujt. Përparësitë kryesore të notit mund të quhet që rregullon presionit të gjakut, pengon zhvillimin e sëmundjeve të sistemit kardiovaskular. Ka një rënie në normën e frymëmarrjes, rrjedhjen e gjakut në mushkëri bëhet më intensive, dhe kjo nga ana tjetër është rruga e drejtë për të hequr qafe kilogram panevojshme. Në përgjithësi, gjatë aktivitetit fizik aerobik trupi përdor sa më shumë oksigjen hyn atë.


Përfitimet e Notit
- zhvillon durim, përmirëson fleksibilitet;
- efektive në luftën kundër peshë të tepërt që e bën figurën një këndshëm dhe tërheqës;
- aktivizon qarkullimin e gjakut;
- energizes dhe i jep vitalitet;
- përdorur si një agjent terapeutik për dëmtimet të nyjeve dhe muskujve;
- është një mënyrë e madhe për të hequr tensionin nervor dhe fizike.

Shumë not mund të duket detyrë e vështirë dhe serioze. Megjithatë, sot e njohur larmi të madhe të stërvitjeve në pishinë, nga noti dhe aqua gjimnastikë e zakonshme që përfundojnë. Dobishme absolutisht të gjitha llojet. Këtu janë disa ushtrime që mund të kryhet në ujë.


Duke ecur në ujë në thellësi të cekët. Përfitimet e këtij ushtrimi është i njëjtë si në ecje normale, por kjo metodë është më pak traumatike. Në këmbë mund të shkojnë në ujë në gjoks ose në bel. Ushtrimi bëhet më efektive për shkak të veprimit të rezistencës së ujit.
Uji rrjedh lëvizjet yoga. Këto ushtrime të ndihmojë për të qetësuar dhe për të marrë presion off, sepse ne e dimë se uji është mjedisi më i mirë për relaksim.

Aqua gjimnastikë është i ndryshëm nga aэorobyky zakonshme vetëm se lëvizjet kryer në ujë. Megjithatë, për shkak të faktit se trajnimi ka për të kapërcyer rezistencën e ushtrimeve të ujit janë më të efektshme në luftën kundër trashje.

Uji formësimin - një lloj ushtrimi në ujë, të cilat përfshijnë muskujt e trupit më të ulët dhe të sipërme. Ndonjëherë trajnimet e kryer duke përdorur pajisje të ndryshme, por rezistenca shpesh e mjaftueshme dhe normale të ujit. Një trajnim i tillë formësimin, duke i dhënë muskujt tuaj një formë tërheqëse.

Ju mund të ecni ose të kandidojë në ujë të thellë, dhe këmbët nuk duhet të arrijnë pjesën e poshtme. Gjatë ushtrimeve të tilla nganjëherë i përdorin pajisje të ndryshme, të tilla si zonat not.
Shtrihen ushtrime në anën. Kryen lëvizjet e ngadalshme, duke mbajtur hekurudhor dhe ndalimin për një kohë në pozicione të caktuara. Përfitimet e studimeve të tilla është se ata të ngrohtë deri muskujt, parandalimin e shfaqjes së dhimbjes pas trajnimit dhe për të ndihmuar në luftën kundër peshë të tepërt.

Pishinë duke notuar përgjatë gjurmët në stile të ndryshme.