Përfitimet e trupit shtrihen formimin


Kohët e fundit, që shtrihen fjalën ishte krejtësisht e panjohur në vendet tona. Tani ka shumë studime ku mësoi këtë drejtim. Përfitimet e shtrihen për të formuar një figurë të madhe. Një ushtrim i tillë jo vetëm që do të ndihmojë për të mbajtur trupin në formë, por edhe të ndihmojë në disa sëmundje.
Çfarë është shtrirë?
Shtrihen - një sërë ushtrimesh për të përmirësuar fleksibilitetin, shtrihen muskujt dhe ligaments. Kjo është disi e ngjashme me yoga. Si rezultat i stërvitjeve që shtrihen përmirëson furnizimin me gjak të muskujve, nyjeve dhe ligaments. Përveç kësaj, këto klasa rritjen e besimit dhe humor.Parimet themelore të shtrihen:
- para se të shtrihen domosdoshmërisht nevojë për një të ngrohtë të mirë up. Për këtë është e nevojshme për të bërë stërvitje komplekse kardio, ose xhirojë një xhiro pak rreth shtëpisë, në mënyrë shumë të mirë duke marrë një dush të nxehtë për të paktën 20 minuta.
- marr rrobat e drejtë për trajnim. Në fakt, efektiviteti i shtrirë është shumë e varur në strukturën e ligaments dhe nyje. Në qoftë se ju nga lindja "2 lidhje butë, ju lehtë mund të zvarritet, ju mund të vishni në dollakë palestër dhe T-shirt. Nëse lidhjet tuaja "i ashpër"Atëherë ju duhet të jetë i sigurt për qasje me kujdes zgjedhjen e veshjeve. Ju duhet të brendshme, por në qoftë se ju nuk mund të përballojë, ju mund të veshin dollakë qeth, çorape, çorape leshi, çorape të lartë, pantallona të shkurtra, T-shirt ose golfit. Kjo do të ndihmojë për të mbajtur lidhjet të ngrohtë për të përmirësuar shënon shtrirje.

- kur shtrihen është shumë e rëndësishme për të marrë frymë. Frymëmarrja duhet të jetë i qetë, i qëndrueshëm, të thellë. Kjo do të zvogëlojë dhimbjen dhe për të përmirësuar rezultatet.
- Në asnjë rast nuk do të bëjë lëvizje të papritur, ata duhet të jenë të qetë për të zvogëluar mundësinë e lëndimit.
- kur kryejnë ushtrime ju duhet të përpiqen për t'u çlodhur. Nëse keni stres, ajo mund të provokojë lëndim, kështu që të marrë frymë thellë dhe të përpiqemi për të "lirim" tension.
- roztyahuytesya sa më shpesh të jetë e mundur, nëse është e mundur, madje edhe çdo ditë, sepse shtrihen nuk varet nga forca e aplikuar në të, dhe nga koha në kohë.


Cili është përfitimi i shtrihen ushtrime?
1. Përmirëson qarkullimin e gjakut dhe limfatike në trup që ndihmon në luftën kundër peshë të tepërt.
2. Promovon muskujve të kthehet në gjendjen e tij origjinale pas ushtrimit, zbutës dhe rivendosjen e tyre.
3. Ndihmon lehtësimin e dhimbjeve në llojin e trupit mund të jetë parandalimi i lëndimeve.
4. Është e dobishme për të përmirësuar metabolizmin, e cila ndihmon të ruajnë rininë dhe i lejon trupit për të ruajtur një figurë të mirë.
5. dobishme për njerëzit me depozitat e kripës në nyje.

6. Ndihmon formojnë sjellje korrekte.
7. dobishme për njerëzit të prirur për stres për shkak heq tensionin. Promovon humor të mirë.
8. Nuk janë parandalimi i shkëlqyer i depozitave yndyrore dhe celulitit.
9. Përfitimi për atletët shtrihen fillestar për shkak se ajo ndihmon për të shmangur përplasem muskujt e panevojshme dhe formon një formë të bukur.

Në disa lloje të shtrihen po shtrihen:
1. Slow shtrihen. Shumë efektiv, të gjitha ushtrimet kryer ngadalë, ngadalë dhe mendueshëm.

2. Static shtrihen. Në të njëjtën kohë që ju të mbetet në çdo pozicion për një kohë. Ky lloj është shumë i mirë për humbje peshe dhe trupin formimin.
3. balistike. Kur ajo është përdorur për të shtrirë personi peshë vet.
4. Affiliate. Me këtë lloj të partnerit ju ndihmon për të thelluar shtrirje.

Kur shtrihen, ju mund të përdorni një shumë të holla. Pra, nëse ju dhe aq të mirë që shtrihen, përdorni akuza, blloqe, kasetë.
Me shtrihen ju mund të marrë një formë të bukur të trupit pa xhungë të zgjeruara.

Dhe shtrihen mund të bëni në shtëpi, në varësi të qëllimeve që ju vënë në frontin e ngarkesës dhe mund të presin për të zhvilluar një program për stërvitje që do t'ju ndihmojë të mbajtur trupin në formë.
Për më tepër shtrihen ndihmon të shpëtoj nga shumë lloje të dhimbjes, të tilla si menstruale.
Zhvillimi i elasticitetit pengon joints Arthrosis dhe artritit, por kur ju shikoni në atë nga perspektiva e mjekësisë kineze, nyjet në zhvillim, ne të vërtetë të mbajë jetën e tij.

Angazhohen në në çdo kohë të ditës, kështu që zgjidhni më të përshtatshme për ju.

Shtrihen do të sjellë rezultate të prekshme vetëm nëse shtrihen do të jetë e kombinuar me llojet e tjera të aktivitetit fizik. Ushtrime që shtrihen janë të rekomanduara pas duke bërë ushtrime në mëngjes.
Nëse ju nuk keni luajtur sportive, stërvitje, ose ju shtrirje vetëm e vështirë, ajo duhet të fillojë me dy - apo trefishtë-repetitions e secilit ushtrim, dhe sjellje duhet të ruhen jo më vonë se 04:57 sekonda. Kur ju do të jetë më e lehtë për të sjellë në një numër të repetitions të secilës klasë stërvitje dhjetë, ndërsa kohëzgjatja e paraburgimit sjellje duhet të jetë deri në 15 sekonda. Mundohuni të përfunduar një stërvitje në 30 minuta. Vetëm të përpiqet të dëgjuar për ndjenjat tuaja dhe të zgjidhni numrin e repetitions e një stërvitje të veçantë dhe kohëzgjatjen e trajnimit, në varësi të humorit dhe shëndetin e tyre.

Shko në për shtrihen dhe fat të mirë!