Pronat kozmetike të naftës kokosit


Edhe në kohën e naftës Kleopatra kokosit është përdorur gjerësisht për të mbështetur bukurinë femërore. Ajo u konsiderua si një mjet i domosdoshëm për ruajtjen e lëkurës rinore. Për këtë ditë, asgjë nuk ka ndryshuar, vetitë kozmetike të naftës kokosit që ju mund ta përdorni atë tani.
Ne e dimë se vaj kokosit janë, si pjesa tjetër e naftës, tul kokosit nga dërrmues dhe shtypur atë. Naftës së papërpunuar është një masë verdhë kokosit formuar gjatë të ftohtë presion. Struktura e saj me vaj është ruajtur vetëm në temperaturë dhome dhe në zero, ajo fillon të kalit. Pronat lartë kozmetike janë të përqendruara në vaj pastrohet rafinuar, i cili është i pangjyrë dhe ka një erë më pak intensive të kokosit.



Përfitimet e naftës kokosit po hyn në përbërjen e saj të acideve yndyrore, të tilla si lauric dhe miristik. Me vaj e mban atyre qëndrueshmëri të fortë, megjithatë, kjo nuk e ndalon zhytur edhe në lëkurë, duke i dhënë asaj butësi dhe smoothness.

Pronat kozmetike
Vaj kokosit mund të përdoret për çdo lloj të lëkurës, duke ndihmuar për të ngadalësuar procesin e plakjes. Por shpesh ajo është e rekomanduar për të pronarëve të lëkurë të thatë.

Vaj kokosit ka hidratues shkëlqyer, efekt zbutës. Kjo është. Duke formuar një film në sipërfaqe të lëkurës, ushqen lëkurën, mban lagështi lëkurës dhe parandalon veprimin e mjedisit. Përdorimi i vajit lejon një kohë shumë të shkurtër për të përballuar me lëkurë të thatë, dhe se është e rëndësishme për të parandaluar formimin ohrubenyy dhe të çara.


Vetitë kryesore të vajrave kozmetike përshtaten për aftësinë e tij për të sheshoj i lëkurës, duke rritur elasticitetin e saj, toning atë. Prandaj, ajo është mjet i nevojshëm për kujdesin dhe plakjen e butë të lëkurës. Përveç kësaj, vaj kokosit mund të aplikohet si një mbrojtje kundër rrezeve ultravjollcë, si në diell dhe dielli. Vendos ajo mund të jetë para dhe pas sunbathing. Kjo ndihmon për të bërë tan qetë dhe të qetë lëkurën pas ekspozimit të diellit.
Pronave anti-inflamator dhe antimicrobial e naftës kokosit e bëjnë atë një mjet i domosdoshëm për lëkurë të ndjeshme dhe të përflakur.


Përdorimi i naftës kokosit
Vaj i pastër mund të përdoret në formë të pastër, pa shtimin e komponentëve të tjerë, pasi nuk njollë e lëkurës dhe nuk janë alergjike. Ajo është zhytur edhe nga lëkura, pavarësisht nga fakti se ajo është e vështirë. Vetëm duke marrë një copë gjalpë, ju duhet të prisni derisa ajo fillon të shkrihet. Ky vaj mund të përdoret si një natë krem ​​ushqyes ose si një masë mbrojtëse në të ftohtë dhe në mot të nxehtë.

Nëse ju nuk më pëlqen kokosit apo për ndonjë arsye ju nuk mund ta përdorni atë, ju mund ta përdorni atë si një përzierje me vajra të tjera. Zakonisht 1 Pjesa vaj kokosit janë 2-3 vajra të tjera. Ky para-shkrihet vaj kokosit. Ky mjet që rezulton mund të përdoret për masazh, një krem ​​nate për lëkurën rreth syve dhe të gjithë fytyrën.

Nëse ju vendosni për përzierje vaj kokosit me ekzistues tuaj krem, locion apo tonik, mënyra më e mirë për të bërë këtë në të njëjtën kohë, për shkak se ajo shpejt do të përkeqësohet. Furçë lëkurën me vajra shkrirë kokosit, dhe mund të vënë krem ​​në krye ose diçka e pakuptueshme atë me vajra kokosit.

Massage Oil
Në një banjë me ujë të ngrohtë vaj kokosit. Ajo mund të përdoret për masazh fytyrën dhe trupin, dhe kjo është e mirë për të përdorur pas marrjes trajtimet me ujë. Kjo do të bëjë lëkurën të butë dhe kadifeje.


Mjet për të zbutur këmbët lëkurës
Mix 1 lugë vaj tul kokosit me 4 pika të pemë çaji vaj, pastaj shtoni 2 pika vaj ca balsam, oe limon dhe selvi. Lyej përftuar me anë të një këmbë në ditë.

Personi Scrub
Mix 2 lugë vaj kokosit me 100 gram kripë deti. Masazh lëkurës ngadalshëm lëvizje rrethore, pastaj pije agjent në dush. Pastaj furçë lëkurë lëkurë me një përzierje prej 5 lugë qumësht yndyrë dhe 100 gram kos. Këto procedura do të ju ndihmojë për të gjetur një lëkurë të bukur dhe të shëndetshme.


Personi Scrub
Pronat kozmetike e naftës që ju mund ta përdorni atë si përbërës kryesor për të bërë pastrim të fytyrës. Për ta bërë këtë, shkrihet dyqind gram përzierje e vajrave kakao, kokosit dhe gjalpë Shi dhe të shtoni në atë shtypur Wort, borzilok dhe limon balm barishte Shën Gjonit. Pasi përzierje është hequr nga të nxehtit, le të qëndrojë për një ditë, pastaj të bëjë plitochki vogël dhe i vënë ato në frigorifer. Masazh fytyrën tuaj çdo herë këto plitochki, ndërsa duke marrë një dush.

Mbrojtja nga dielli

Lyej lëkurën para dhe pas përzierje rrezitje e 1 lugë gjelle vaj kokosit dhe 1/2 tbsp Naftës u rrit hips.

Lip Balm
Fshij një beeswax pak integruar dhe shkrirë. Pastaj shtoni 1 tbsp vaj kokosit, 1/2 tbsp kakao dhe gjalpë Shea. Kur masë do të marrë homogjenitetin, fik ngrohjes dhe shtoni disa pika të naftës u rrit. Ju mund të pour përzierje në një enë bosh të kuq buzësh. Kur ajo ndërpreu, ju merrni balsam të shkëlqyer lip.