Autizmi në fëmijët simptoma dhe shenja


Autizmi është quajtur një gjendje në të cilën një person është në shkallë ekstreme të izolimit.
Si është e mundur që të njohin simptomat e para të autizmit në deteyы kohë që të kthehet për të profesionistëve dhe për të ndihmuar fëmijën tuaj të ndjehen gëzimin e bashkimit që e rrethon atë?
Nga ditët e para të foshnjave të jetës duhet kontakt shumë të prekshëm, aq e vështirë duke u përpjekur për të tërhequr vëmendjen.
Ndërsa fëmijët me autizëm, në të kundërt, është shumë më e rehatshme në shtrat. Këta fëmijë, një herë në duart e një të rrituri, u tërhoq zakonisht, ata janë duke u përpjekur për të shmangur kontaktin trupor.


Fëmijë nuk reagojnë në një blic të papritur të lehta të ndritshme, lëshojnë zë të lartë dhe madje edhe lloj fjalët e prindërve të. Lodrat, varur mbi djep ballë krevati fëmija nuk ka zënë vëmendjen e tij, për atë që ata të mbeten të padukshme.
Duket se shtëpia juaj ishte një mendimtar i vogël i cili tërësisht i zhytur në reflektim të një problemi universal.
Fëmijë ulur dhe shumë i qetë. Ai mohoi kureshtje e natyrshme të fëmijëve. Fëmijë nuk është një studiues, ai nuk ka as respektuar jetën që rrjedh rreth tij.

Fëmija nuk pretendojnë të vet problemin dhe duke kërkuar një britmë të madhe, sa shpesh të bëjë të gjithë fëmijëve të moshës së tij. Qarë fëmija, në vend monoton, një-shënim. Shenja të ngjashme zing ajo mund të lëshojë mjaft të gjatë, duke gjetur në to disa kënaqësi për veten tuaj.
Fëmija rritet, pas bashkëmoshatarët e tyre në zhvillimin e më të dukshme. Fjalët e para që ai flet është një punë e lehtë, ai nuk përpiqet për të bërë deri frazat për të përcjellë urimet e tyre për të rriturit.
Është e zakonshme për një grup të tingujve, më tepër se një mjet komunikimi. Ai nuk mund të quhet, në të shkurtër çdo objekt apo veprim.


Me lodra e saj, fëmija mund të ulen për orë të tëra, hedhjen e tyre në mënyrë uniforme në një rreth ose një seri, vetëm ai e di planin. Loja e tij është më shumë si një ritual se argëtimin e fëmijëve rëndomta të.
Fëmija tërësisht injoron të gjitha përpjekjet e bëra nga prindërit e tij ta ndërpresin këtë klasë dhe të mësojnë diçka të re.
Një fëmijë me simptomat e autizmit pothuajse gjithmonë është në depresion dhe në mëdyshje disa probleme, mjaft të panjohur për të tjerët. Ai nuk ka shpërthime emocionale dhe shenja.
Ai është po aq indiferent ndaj dënimit dhe lavdërim. Për këtë fëmijë ka zhvillime të denjë për vëmendje të veçantë apo reagim të dhunshëm.