Dhimbje barku zorrëve në foshnjat


Dhimbje barku zorrëve në foshnjat shpeshta. Mami ndonjëherë panik në situata të tilla, nuk e di se çfarë të bëni. Kjo vonesë nuk mund të, sepse të dëmtojë fëmijën, ai ankohet për të ndërmarrë dhe kjo nuk ka se si për të qetësuar. Në këtë artikull unë do të diskutojnë se si të dukshme dhimbje barku zorrëve, të flasim për shkaqet e tyre dhe se sa fëmija ndihmë mom. Gjëja kryesore për të dini se kjo është një gjendje e përkohshme, ju vetëm "rritet".
Cili është shkaku i dhimbje barku zorrëve në foshnjat? Gjatë tretjes ka reduktim të dhimbshme të gazrave hyperextension akumuluar zorrëve dhe të zorrëve. Shkaku i këtyre çrregullimeve mund të jetë papjekuria e gjoksit dhe fëmijën. Gabimet në ushqim, dietë jo mama, ndërsa të ushqyerit me gji një fëmijë, dështimi për të pediatrit rekomandimet rrethit me fëmijën ushqyerit muajt e parë të jetës lloje të caktuara të përzierjeve janë gjithashtu të çon në dispepsi dhe dhimbje barku zorrëve shfaqjes.Dhimbje barku si e dukshme intestinale në foshnjat?
Dhimbje barku ndodh papritmas gjatë të ushqyerit ose pas një vakt. Fëmijë shqetësuar, me zë të lartë dhe të mprehtë britmat. Bark të fryrë, këmbët dryhaye, armëve në afërsi të trupit.
Gjatë sulmit fëmija qan, i shqetësuar. Dhimbje që zgjasin më shumë se tre orë në ditë gjatë tri ditëve në javë për tre javë dhe më shumë - "Sundimi i tre." Dhimbje barku zorrëve të fillojë gjatë javëve të para të jetës, zakonisht duke i dhënë fund deri në tre muaj, ndonjëherë janë të vetmuar, pa pasoja. Në raste të rënda, sulm zgjat disa orë dhe përfundon vetëm pasi fëmija është krejtësisht qaj rraskapitur. Përmirësim i dukshëm vjen menjëherë pas spastrimit klizmë, tub avullit ose nëse karrige niset vetëm fëmijë. Dhimbje barku zorrëve mund të shoqërohet ndonjëherë me të vjella ngrënë me qumësht. Midis kusht periudhave të shkurtra të fëmijës është e mirë, ajo është e qetë, oreks të ruajtura, duke fituar peshë.


Si një nënë mund të ndihmojë fëmijën tuaj?
Për të eliminuar nevojën për të parë dhimbje barku për të organizuar një crumbs duhura ushqimore, të monitoruar gjendjen e fëmijës gjatë të ushqyerit, kohëzgjatja e të ushqyerit, gjiri aktivitet. Nëse nëna ka mjaft qumësht dhe ajo ka për të ushqyer formulën fëmijë, ju duhet të i kushtoj vëmendje për llojin e përzierje, tilting shishe, duke plotësuar madhësi dalë qumësht, numri i gropave. Ushqyerit nuk duhet të jetë më pak se 15 minuta. Gjatë një sulmi të fëmijës dhimbje barku duhet për të krijuar dispozita që heq dhimbjen, vënë në ngrohjes e thatë në stomak, për masazh barkut. Në qoftë se këshilla e listuara nuk ndihmojnë, ju duhet të përdorni tub avullit (ajo është shitur në farmaci), ose të bëjë një klizmë spastrimit. Por nëse nëna nuk i kanë këto aftësi, ajo është e mirë për të thirrur infermiere në shtëpi të mos dëmtojë fëmijën. Nëse efekti nuk ndodh dhe fëmija vazhdon të qajë dhe të jetë i shqetësuar, ju duhet të kontaktoni mjekun tuaj për këshilla dhe emërimit pediatri drogës.

Nuk ka fëmijë që nuk ka vuajtur nga dhimbje barku zorrëve në një moshë të re është nëna duhet të marrë iniciativën dhe të marrë përgjegjësinë e plotë për shëndetin e fëmijës së tyre. Sepse fëmijët janë gjëja më e rëndësishme në jetën e çdo gruaje!