Ushqimi më i mirë artificial për fëmijë


Duke u përgjigjur në pyetjen "Cili është ushqimi më i mirë artificial për fëmijët atje?" Përgjigja është e qartë, sigurisht, furnizimi më i mirë për çdo fëmijë është gji. Mendimi i tillë pajtohen mjekët e gjithë fëmijëve në botë. Por jo çdo nënë është për të ushqyer fëmijën tuaj. Prandaj, ajo është e konsideruar vlerë, dhe të zëvendësojë qumështit të gjirit. Qumështi i gjirit mund të zëvendësojë përzierjet e ndryshme të ushqimit artificial. Por ne duhet me kujdes e dimë se ushqimi më i mirë për fëmijët për të marr.
Qëllimi është për të zëvendësuar qumështit të gjirit, pastaj të përsëritur përbërjen e saj, e cila është më e përshtatur të qumështit të nënës, dhe është gjithashtu i përshtatshëm për trupin e fëmijës. Por tani të gjitha mixes moderne janë të dizajnuara për të përmbushur sistem të veçantë ndihmon tretjen e ushqimit të fëmijës, si dhe qumështin e gjirit.


Deri më sot, asnjë nga përzierje nuk mund plotësisht të zëvendësojë qumështin e gjirit, i cili është unik dhe i paimitueshëm. Por tani në raftet për shitje është një larmi të madhe të mixes, të cilat përfshijnë qumësht. Gjithsesi, të jetë i sinqertë, të gjitha të bëra nga një përzierje e qumështit, nëse qumështi i lopës ose dhie.

Për fëmijët në muajt e parë të jetës është e rëndësishme për dietën ishin jod, vitamina, taurine, etj Sa më shumë kjo do të jetë trupi i një fëmije, të shëndetshme dhe më të fortë fëmija do veten dhe trupi i tij. Nga këto elemente varet për zhvillimin e saj të mëtejshëm, zhvillimin e gut, trurit dhe proceset e tjera jetësore. Për të qenë të saktë dhe të dinë se janë këto elemente, ju duhet të lexoni përbërjen e përzierje paketimit për fëmijën.

Mbi të gjitha është renditja e formulës më të mirë-bërë foshnjore dhe të fëmijëve, e konsiderojnë ato të fillojnë. Në renditjen e mixes më të mira të përfshira ushqim artificial prodhon dhe e quajti atë "Foshnja". Kjo përzierje përmban elemente lactose, taurine, gjurmë. Është shumë e rëndësishme për shëndetin e fëmijës.

Pastaj përzierje quhet Nutrilon - një prodhues holandez. Në Nutrilon përmban vaj palme. Por në përzierje është jod, taurine.
Përzierje Similak - kjo përzierje e Danimarkës, ajo është edhe Palm Oil, jod është përgjithësisht përbërësit e njëjtë si në Nutrilon.

Pastaj një përzierje e zvicerane, i quajtur Nestozhen. Ai përbëhet nga prebiotics që promovojnë tretje, edhe në këtë përzierje përmban laktozë dhe taurine.
Formula qumësht Nan, ajo bëri në Holandë. Ai është i famshëm për faktin se ai përmban shumë vaj peshku dhe taurine dhe jod. Besohet gjithashtu se përbërja e përzierjes është më e përshtatur për trupin e fëmijës.
Tjetra është një Agusha përzierje, kjo përzierje përmban pak jod. Por, taurina dhe nukleltydov të përfshira në këtë përzierje të shumtë, dhe kjo është shumë, shumë e rëndësishme për zhvillimin e fëmijës.


Markë Nestle, një markë e njohur perëndimor, e cila prodhon ushqyerit mirë artificiale, ajo është konsideruar më të popullarizuara në mesin e ushqimit të fëmijës. Kjo kompani prodhon produkte nga materiale ekologjikisht miqësore të para, dhe përdor mënyra të sigurta për trajtimin e produkteve për shëndetin e fëmijëve, dhe afër monitoron shitjet e prodhimit, dhe kontrollon të gjithë procesin. Është e rëndësishme që të gjitha produktet janë bërë nga produktet ekologjikisht miqësore për të pasur të shtojcave të ushqyerit artificial janë Bifidobacterium, e cila do të kontribuojë në zorrë normale

Gjithashtu, formula foshnjore Nan, duke gëzuar popullaritetin e saj në mesin e konsumatorëve. Kjo përzierje përmban një fije të veçantë, gjë që përmirëson microflora zorrëve. Përzierje pasuruar me të gjitha vitaminat dhe mineralet e nevojshme që janë aq thelbësore për fëmijën. Shumica e nënave fëmijët e tyre të blerë produkte Gerber, në bollëkun e llojeve të produkteve që kompania prodhon Nestle.

Ushqim më të mirë, e cila është shumë e njohur për shumë vite në spital - një produkt i quajtur Hipp. Për shumë vite, kompania prodhon një gamë të madhe të produkteve, produktet e tilla janë të përshtatshme për kategoritë e ndryshme të fëmijëve. Kompania Raw kultivon në plantacione e tyre. Njerëzit rregullisht monitorojnë se nuk ishte në tokën e substancave të dëmshme. Laboratori është konsideruar si një laborator më të mirë në botë, dhe ofron një garanci të produkteve me cilësi të lartë. HIPP, prodhon shumë produkte të ndryshme. Në Rusi kompania është "karaktere" ajo prodhon një linjë të produkteve të fëmijëve "shportë gjyshes".


Ka situata ku një përzierje e madhe, por nuk përshtaten fëmijën. Dhe prindërit kanë filluar të marr ndonjë tjetër. Por për të zgjedhur përzierje e duhur e qumështit, ju duhet të konsultoheni me pediatrin e tyre, të cilët do të hipte në atë, dhe vetëm pas konsultimit mund të nxjerrë konkluzione.
A mund të mbani përzierje gatuar?
Përzierje është lënë e mbetur nuk mund të lihet deri në fund të të ushqyerit të ardhshëm. Të gjitha veglat duhet të lahen tërësisht, sterilizuar, në një shishe bakteret nuk janë të përfshira. Përzierje hapur jar duhet të mbani në frigorifer, dhe një kavanoz të mbyllur, sipas rekomandimeve të prodhuesit.


Kur përzierje qumësht duhet të ndryshohet?
Ajo është e mirë për të zgjedhur një përzierje që i përshtatet një fëmijë që nuk prodhojnë alergji. Nëse ju shpesh të ndryshojë përzierje pastaj e dyta fillon procesin e duke u përdorur për të, dhe kjo shkakton stres në fëmijën. Ose të bëjë një përzierje madh parfum që i përshtatet fëmijës tuaj të drejtpërdrejtë ose të ardhme të blerë atë përzierje e cila do të jetë e lehtë për të gjetur në shitje. Për shembull, një përzierje e një prodhues janë shpesh shumë të ngjashme në përbërje, por, por në qoftë se ata lëvizin në një ushqim të ri, ajo nuk do të jetë një problem për fëmijën.


Duke shqyrtuar artikullin temë, ne mund të themi se para se të blesh një formulë të veçantë për një fëmijë, ju duhet të konsultoheni me mjekun tuaj. Trajtuar këtë mjaft seriozisht. Të ushqyerit e mirë artificial që i përshtatet fëmijës tuaj.