Fëmijët Paraproctitis


Paraproctitis - një inflamacion i indeve indeve përreth rektumit dhe anusit. Sëmundja mund të ndodhë akute, dhe mund të lëvizin në formë kronike. Paraproctitis shpesh ndikon në foshnjat, veçanërisht djemtë.

Për shkak të asaj që ndodh në fëmijët paraproctitis?Në fëmijëri paraproctitis zhvilluar nga të njëjtat shkaqe si të rriturit. Fillimisht i zhvilluar infeksion në sinuseve rektumit, dhe pastaj e gjen jashtë dhe përhapet në indet përreth zorrës së trashë. Trupi përpiqet për të gjetur zonën e infektuar dhe formoi një absces. Arsimi Hnoynykovoe duhet të hapet, përndryshe infeksioni përhapet më tej, mund të thyejnë apo shtresa e muskujve nënlëkurës. Si rezultat, shpesh formuar tub. Në fëmijët, infeksion që provokon zhvillimit të paraproctitis është Staphylococcus. Infeksionet e indeve të muskujve mund të ndodhë për shkak të dëmtimit të mukozës zorrës së trashë, e cila mund të ndodhë si diarre dhe kapsllëk. Që lëkura e fëmijës është shumë delikate, shpesh ka stimuj të ndryshme, të cilat gjithashtu mund të jetë shkaku kryesor.

Paraproctitis në fëmijët është forma akute ose kronike:
Në rritet akute të temperaturës sëmundje të trupit të lartë, përkeqësimit oreks, gjumë dhe gjendjen e përgjithshme. Në kohën e fëmijës jashtëqitjes mund të ndjeni dhimbje dhe për të informuar lotët. Disa fëmijë më të moshuar mund të tregojnë veten e tyre një vend në afërsi të anusit që shkakton dhimbje. Vizualisht në zonën e prekur mund të zbulohen compaction, të nxehtë dhe flushed. Vend nënlëkurës abscesi nuk është gjithmonë e mundur për të gjetur veten, por gjendja e përgjithshme e fëmijës - duke qarë, mungesa e dëshirës për të ngrënë, një temperaturë të vogël - mund të kuptoni se kjo është diçka e gabuar dhe të kërkoni këshilla mjekësore. Nëse sëmundja zhvillohet në shtresat e thella të muskujve, shenjat e para janë ethe, gjendje e sëmurë. Dhimbje gjatë lëvizjeve të zorrëve nuk mund të jetë. Në çdo rast, e vetmja proctologist është në gjendje për të vlerësuar gjendjen e fëmijës.

Në format kronike paraproctitis kurs fistulous i cili është në fillimet mund të jetë natyra infektive, dhe të jetë rezultat i strukturës anatomike individuale. Gyp shpesh e gjejnë veten prindërit menjëherë pas lindjes. Për të përcaktuar menaxhimin dhe trajtimin e sëmundjes të mëtejshme duhet të kontaktoni mjekun e fëmijës.

Trajtimi paraproctitis një fëmijë


Nëse sëmundja është zbuluar në kohë, mund të caktohet për terapi tradicionale duke përdorur agjentët antibacterial, microclysters zierje e bimëve dhe fizioterapi. Formimi i abscesit kërkon kirurgji. Para se të kirurgjisë enemas të zorrëve dhe të pastrohen nën abscesit anestezisë zbuluar. Abscesi Përmbajtja studiuar në laborator. Vendndodhja zbulohet abscesi larë zgjidhje antibacterial.