Zhvillimi fizik i djemve dhe vajzave fëmijë


Shpesh një nënë e lumtur dhe foshnja nuk të bëjë një ndryshim në komunikimin me vajzat dhe djemtë në vitin e parë të jetës. Por, psikologët besojnë se edhe njeri mjaft i vogël tashmë ka një grup të caktuar të tipare të personalitetit që rrjedhin nga kati i saj. Gjyqtari për veten tuaj: njohur gjatë se djemtë janë të lindur të madhe, zhvillimi i tyre fizik dhe të folurit nuk është aq i shpejtë si në vajza, djem, për fat të keq, pacientët shpesh bëhen neurolog fëmijës për fëmijën në vitin e parë të jetës kanë tendencë për të dalluar burrat nga gratë, dmth, kat Njerëzit në dukje. Në vitin e dytë të jetës së një fëmijë tashmë e di që ai është: një djalë apo një vajzë, por gjithashtu nuk mund të shpjegojë dallimin në mes të djemve dhe vajzave. Çfarë zhvillimi fizik e djemve dhe vajzave fëmijët?


Ne shpesh pyesim veten se foshnjat jashtë vendit shumë të vogla tashmë kanë referohen seksit: në qoftë se ajo është një vajzë, atëherë vetëm u shfaq në qimet e saj stolisur harkun, dhe në qoftë se djalit, veshja e tij me kusht një piratët foto ose dinosaurët. Ne shpesh preferojnë mënyrën aseksual. Psikologët këshillojnë për të miratuar përvojën perëndimore. Video Tiny rëndësishme rreth duke folur në lidhje me të: "Atë që një djalë i bukur" ose "Çfarë një vajzë e bukur". Kjo nuk do të thotë se vajza duhet të jetë i veshur në rozë dhe djalë - në ngjyrë blu. Më e rëndësishmja rroba të stilit, pjesë të vogla, të lënë asnjë dyshim të tjerët është ajo që seksi fëmija. Shikojnë gjuhën tuaj, duke iu referuar fëmijën. Shmangni harton "aseksual" si: "Ti je fëmija im"Sidomos kur duke folur me një vajzë.


Përdor frazat për zhvillimin fizik që theksojnë seksi i fëmijës: "Ti je vajza ime e dashur. Ti je biri im më i mirë". Sipas psikologëve vëzhgimet, prindërit priren të sillen ndryshe me fëmijët, pavarësisht nga gjinia e tyre në ditët e para të jetës. Papa shpesh shumë të turpshëm kur ata kanë nevojë vajzë pidmyty, dhe të bëjë atë me kujdes më të madh. Timbër të zërit të babait të tij, i cili tha djali, në mënyrë të konsiderueshme të ndryshme nga tonin, që "të përfshira" për një vajzë. Jo për ironi, në qoftë se ju të shënojë burrin e saj pas karakteristika në sjellje dhe për të inkurajuar ata. Djemtë dhe vajzat, natyrisht, mbi të gjitha, personaliteti, por ata kanë shumë gjëra të përbashkëta, lidhur me seksin e tyre. Ata janë perceptuar ndryshe stimuj arsimore, dhe ajo duhet të konsiderohet, të angazhohen me ta.


Zhvillimi fizik
Nga një moshë të re djemtë tregojnë më shumë prirje për të "pushtet" trajnimin, dhe vajzat - për më shumë "të sofistikuara". Djemtë lumtur për nënën time nxorrën trajtuar, dhe vajzat si për të luajtur muzikë në Ladushki dhe lojëra të tjera ritmike. Vajzat si stroking butë dhe masazh relaksues dhe djemtë - fitore komik, ata marrin më shumë masazh pushtet. Djemtë fillojnë të ecin më vonë, por në mënyrë aktive zvarritje. Kjo është për shkak se ata janë nga natyra kanë tendencë për të pushtuar hapësirën, në varësi të interesave të tyre. Këshilla praktike për moms dhe baballarët.
Nënat e djemve më të mirë në mendje për atë fëmijën e tyre - një burri të ardhmen. Mos u frikësoni kur një fëmijë mbush kone, dhe të kufizojë hulumtimet e tij aktive. Liria pushtimi i suksesshëm i hapësirës dhe aventura për fëmijët - është baza për identitet të fortë mashkullor në të ardhmen.
Nënat e vajzave për zhvillimin fizik të nevojshme për të kuptuar se çfarë ishte nevoja për hapësirë ​​e tyre, më të kërkuar për të siguruar se ajo kishte rrugën e vet, të paraqitura në kapacitetin e tyre. Vajzat duhet të marr më shumë dhe më delikate masazh për mësimet e qetë muzikë.

Zgjedhja Rhymes kopshtit dhe gjimnastikë, mbani në djemve dhe vajzave ishin problem dhe të mëdhenjtë, dhe aftësitë motorike gjobë, por teksti mund të jenë të ndryshme.