Si analiza është bërë në defekteveMerak për shëndetin e ardhshëm të fëmijës dhe nëna e tij çdo karakteristike, por më mirë në shtatzëninë e hershme që ka ndodhur të dini me saktësi maksimale që kërcënon fëmije të palindur apo kjo është e gjitha e drejtë. Kjo kërkon pak, testohen vetëm për defekte. Kur fëmija është në barkun e nënës, është kontrolli me anë të ultrazërit, dhe test gjithnjë e përdorura trefishtë. Dyshimi i keqformime me ultratinguj emëruar diagnozës laboratorike.Bëhu shënuesit hetohen defekte patologji gjenetike ekzistuese, dhe kjo alfa-fetoprotein, ose - AFP është Gonadotropin njeriut chorionic, ose hCG, dhe estriol, me fjalë të tjera, E3. Me këto shënuesve treguesit përfundon nëse keqformime kongjenitale në fetus. Komponenti kryesor është AFP fetusit serum dhe prodhon harar e verdhë veze dhe mëlçisë fetusit atë përmes placentës dhe lëngu amniotik futet në gjak të nënës. Dhe në qoftë se fetusi është ndonjë shkelje, niveli i AFP në gjakun e nënës do të rritet.


Pas 5-6 javësh të shtatzënisë AFP janë gjetur. Nëse fetusi nuk është zaraschennыe fushave tub nervor, ajo derdh hirrë dhe në zgavrën amniotike ku rrjedhjen e gjakut është e lidhur me prindërit. Kështu, hernie diagnostikuar si të palcës kurrizore dhe kryesore (dysh nervore tub) nezaroschennaya murin e përparmë të barkut kur zorrë është e mbuluar vetëm film formuar kordonin zgjatur.

Nëse ky tregues u rrit AFP nga 25 herë normën për periudhën hetuar, kjo sugjeron se duhet të vazhdojë shqyrtimi mund të jetë një problem. Për shembull, në rastin e anencephaly ky nivel është rritur 7 herë. Në rastet e shkeljeve të kromozomeve, kur numri i tyre në rritje, dhe keqformime fetale të shumta, nivele të ulëta të AFP. Kjo është e vërtetë në sindromin Down, Turner, Edwards.

Ne hetojë nivelin e hCG, në disa defekte ajo është nën normale, në disa raste - më sipër. Lejon të dyshuar nerazvyvayuschuyusya ektopike shtatzënisë dhe kur rritja e këtij indeksi poshtë normale.

Estriol është prodhuar në mëlçi e fetusit dhe përfundon procesin në placentë. Dhe me rritjen rritje gestational moshën dhe shkallën e E3 në gjakun e nënës. Testi mund të kryhet dhe të vetme, të dyfishtë dhe trefishtë. Kjo është, për disa tregues individualisht ose të gjitha përnjëherë. Nëse ka jonormale, pacienti është shqyrtuar nga një gjenetist, dhe në këtë mënyrë 90% e të gjitha defekteve të zbuluara.